pandemibebegi Salonumun halısı baya açık renkli çocuk olunca kullanamıyorum örtüsüz çok leke oluyor. Yeni halı örtüsü alacağım çok kararsız kaldim. Koltuklarım krem ama mavi detaylı bir oda. Fon perdem mavi kirlentler krem mavi tablolar falan mavi içerikli . Hangi halı örtüsü güzel olur? Yine mavi olanlardan mi olsa butunlesse yoksa şu tribal renkli desenden mi alsam renk mi katsam odaya? hangisi daha modern ve güzel olur
[silindi] pandemibebegi ben 2. Ci olanı seçerdim zaten açık renk zor oluyor demişsiniz hemde bunda leke belli etmez kiri tutar 😁🤭🤭
guzelbebegimmmm pandemibebegi çocuklu ev olmasa ben mavi turuncu uyumuna bayılırım. En sondaki harika mesela. Ama bebek olunca dökülen eden oluyor. Yıkasanız bile çabuk leke tutar. Yine de sizin tercihiniz☺️
guzelbebegimmmm pandemibebegi keşke koltuğun görseli de olsaydı. Ona göre daha güzel yorumlayabilirdik☺️🌸 şu an ne desem bilemedim
[silindi] pandemibebegi hem hoşunuza gitmezse iade kısmı çok kolay iade edip başka alırsanız. Hem şık duruyor ben beğendim 👍