happy_mother İyi akşamlar kızlar, benim bebeğim 3 aylık ve kafası aşırı terliyor saçlı bir bebek uyurken kafasınn olduğu yer ıslanıyor kucağımdayken daha çok terliyor hele mamasını içerken kafası sırılsıklam kalıyor bu konuda deneyimli anneler varmı?
Zynpasll happy_mother Benim kızımda böyleydi aşırı saçlı olmamasına rağmen çok terliyordu kafası bir yaşına girmek üzere hâlâ en çok terleyen yeri kafası doktor birşey dememişti bazen d vitamini eksikliğinden de oluyor onu düzenli kullanın
Alparslan616161 happy_mother bizde saç yok sıfıra vurduk ama mama içerken benm oğlumda aşırı terliyor
happy_mother TheBaby hayır öyle bir durumumuz yok. Benim hamileliğim son ayları çok sıcaklara denk geldi o zamanlar oldu ama doğumdan sonra geçti
happy_mother Zynpasll internetten baktığımda d vit eksikliğinden olabilir yazıyordu okudum onu ama hergün düzenli kullanıyoruz.
happy_mother Asyaa22 banyosundan sonra şapka takayım diyorum kafası ıslak kalamsn diye takmaya fırsat olmadan kururyup terliyor 😀
Hansmomyy happy_mother bizim de aynı çok saçlı bi bebek 3.5 aylık kafası aşırı terliyor mama içerken bile terliyor
happy_mother Hansmomyy evet akşam yazdım benim kız baya saçlı det edecek bir durum olmaz ama kontrolünde hatırlat bana dedi bakalım 🤔
Arasmom48 @"CaglaDzsz"canım benim de bebeğim 8 aylık yaklaşık 10 gündür yastığı su gibi kalkıyor du dün den itibaren öksürük başladı bugün ise burun akıntısı hırıltı öksürük aile hekimi muane etti aferin şurubu verdi inşallah iyi olur üşütmüş olabilir kıyafetini değiş bide çok kalın giydirme ter hasta ediyor yavrularımızı allah korusun
happy_mother Arasmom48 ay geçmiş olsun 🙏🏻 Bebekler hasta olunca içim bi buruluyor umarım hemen iyileşir
happy_mother Metearasmom umarım büyüdükleri zamanda geçer kalıcı bir durum olursa çok zorlanırız 🤦♀️