Asyaa22 Kızlar 5 haftalık bebeğim var normalde ara ara oluyodu ama bugün sabahtan beri sütüm tazyikli ve bebeğim her emmede ağlıyo bırakıyor elimle sagiyorum azalsın süt diye yine fışkırıyo napcagimi şaşırdım sabahtan beri lütfen fikir verin
Gulcannoz Asyaa22 makaslama yaparak emzirin bi 5dk kadar sonra makas yapmayı bırakabilirsiniz, birde geriye doğru iyice yaslanarak emzirin ki yerçekimine göre hızlı akmasın aşağıya
Ilaydaa Asyaa22 3 aylık oldu bebeğim hala öyle ne zaman düzelicek bilmiyorum. Emziriyorum boğazında kalıyor sürekli çocuk emmek istemiyor sonra sağıp duruyorum sürekli
Berna7 Ilaydaa Asyaa22 blok emzirme yapın uzunn süre birini (5-6) saat, sonra uzun süre diğerini emzirin. Bir kaç güne geçiyor.
Asyaa22 Ssinem61 valla özellikle yediğim bişey yok arada rezene kimyonlu su içiyorum gaz için aynı zamanda sütte yapiyo ama onuda içmiyorum 2 gündür çok geldiği için
elifkuss Ssinem61 merhaba, benim sütüm fazla değil ama tazyik sorunum var. Hatta emzirmeyle birlikte mama da verdim mecburen. Bu bi sıkıntı maalesef. Sütün bolluğuyla alakalı değil :/
birsenkrhn Asyaa22 canım aynı sorunu bende yaşadım. Hemşireyim. Naçizane tavsiyelerim Sakin ol geçecek. Geçmez sanıyordum ama memeler terbiye olacak azcık sabır inşallah Gereksiz sağımlardan kaçın lütfen. Bu tazyik gücünü arttırır. Sen sağdıkça beyin daha çok süte ihtiyaç var der. Süt üretimini extra moda alır. Makaslama önerilmez ama tazyik gücünü kesmek için uygula. Memeyi vermeden önce birazcık 5 dk kadar sağ Pozisyon olarak uzanarak emzirme, bebeği üstüne alarak emzirme yapabilirsin. Fışkırarak ağzına dolmasını engeller. Bebek sütten boğulur gibi olursada sakin ol. Bir elinin üstüne yatırıp sırta 1 2 pat pat yap.
2prnses1prens birsenkrhn 3. Bebeğim 48 günlük 🤦🏼♀️ Hepsinde tazyik sorunu yaşadım 1. Kızım bu yüzden emmeyi bıraktı tabi ben anlamadım bunu 2. Kızım tolere edebildi 2.5 sene emzirdim o şekilde şimdi ise sütün gögüsüme indiği zaman sızladıgında memeden çekip elimle gögüsümü kapatıyorum🤦🏼♀️ Sızı geçince veriyorum geri 🥺 yani geçmiyor
babytwo birsenkrhn makaslama sebebiyle göğüsümde düğümleme oldu makas yapmazsam cocuğum tıkanıyor sizce neyi yanlıs yapıyorum
Alparslan616161 Asyaa22 doktora gidin kesinlikle tanzik sütü bi süre sonra saf suya çeviriyor kendim yaşadım çünkü lahana koydum geçmedi ilkden elimle sağardım yine aynı olurdu
Ilaydaa guzelbebegimmmm inanın oda çok iyi değil sürekli bebeğimin boğazına kaçıyor öksürüyor ememiyor bebeğim düzeliyor yine aynı sonra emmek istemiyor sinirlenip
guzelbebegimmmm Ilaydaa doğru çok haklısınız. Oğlumda öyleydi boğulur gibi oluyordu. Kızımda da pek sütüm olmadı
Deletedmom_54 Asyaa22 sizi üzmek istemem kuzum 7 buçuk aylık sütüm hala tazyikli ne yaptıysam düzelmedi yan yatarak emziriyorum yine boğulma oluyor makaslama yapıyorum zor bi durum Allah kolaylık versin