Sssdt Kızlar 20 günlüğüz. Bebegım kundak sevmıyor Aglıyor çığlığı basıyor. Kundaklayamıyorum serbest sarıyorum. Kundaklamadıgım ıcın bı sıkıntı olurmu sızce
Bugsbunny1 Sssdt kundaklamak şart değil . Ben bebeğime hiç kundak yapmadım şahsen oylesini daha uygun buluyorum
Whatornot Sssdt kundak sadece kollar için yapıldığında mantıklı. Bacaklar kundaklandığında kalçanın yerine oturmasını engellediği için doktorlar önermiyor ama yarım kundak kolları sabit tuttuğu için rahat uyumasını sağlıyor sadece bebeğin başka bir faydası yok
motheroftwoangels Bazıları şey diyor ya işte kundak yapmazsanız kolları sürekli havada kalacak yok bacakları açık olur çarpık olur gibi safsatalar😃
Alparslan616161 Sssdt ben yenidoğduğu zaman 15 20 gün kundak yapabildim sonra istemedi hatta eşimin tarafı baya üstüme geldi yok bacakları çarpık olcak yada çocuk uyumaz bölünür uykusu felan ama çok şükür denilen gibi olmadı kundak yaptığım zaman morarana kadar ağlardı o yüzden daha yapmak istemedim
2cocuk_1anne_ Sssdt ben kundak yapmadım uyutacağım zaman genişce sardım kollarını hareket ettikçe açılıyor Du o şekilde yani Hiç sıkıntı yaşamadım benim kızım da sevmedi kundağı Bebeğimi kucağıma alıcam her an gelir diye bekliyoruz ona da kundak yapmıcam