Melekmelike- Kızlar merhaba🌸 bebeğim 6 aylık ve hep kucakta gezmek istiyor. Bunun için kanguru arayışındayım. Hangi markaları önerirsiniz?
Zeliff Melekmelike- gizem19_ Bende borooshbaby önerecektim arkadaşımız önermiş. Yürümeye başladıktan sonra bile kullandık bazen çok memnun kaldık. Ayarlarını kendinize ve bebeğinize göre yaparsanız bel sırt ağrısıda olmuyor.
Biricik055 Stokke güzel ben memnunum. Sırt ağrıtmıyor. Bir de solomom vardı galiba ondan da memnunlar genellikle
Bilgekus Babybjörn öneririm çok kaliteli hatta ben İnstagram da bir sayfadan kiraladım çok kullanmam diye 1 ay 3 ay 6 ay gibi kiralamalar yapıyorsunuz kullanıp geri göndereceğim kutulu ve temiz geldi kısa süreli düşünüyorsanız eğer aklınızda bulunsun 🌺
gizem19_ Zeliff evet 4-5 yaşa kadar kullanılıyor ve bel ağrısı hiç yapmıyor o konuda rahatlıkla kullanılıyor 🙂
Bilgekus tazeannecikk2605 kiralamini sayFanın ismi https://instagram.com/kiralaminicom?igshid=YmMyMTA2M2Y=
ZehraTurkoglu Melekmelike- merhaba bende chicconun var 2-3 defa kullandım temiz duruyor uygun almak isterseniz bilginiz olsun 🌺