MinelAskEla Merhabalar arkadaşlar, 1 yaş sonrası süt ne zaman verildi. Doktora sormadım bu ay randevu almadım açıkçası muzlu süt filan yapmak isterim bebeğim yemek yemiyor desem yeridir çünkü?
kirmizibasliklikiz_ MinelAskEla vermiyorum vermeyi de düşünmüyorum. Ama illa vercem diyorsaniz 2 yas sonrasi oneriyorlar
Mizmizmyrtle MinelAskEla 13 aylık vermiyorum doktor süt tavsiye etmiyorum mama verin onun yerine dedi 2 yaşına kadar mamaya devam
Pol34 MinelAskEla hiç direkt süt vermedim ama krep yaptığımda su süt koyuyorum, kek yaptığımda falan da koyuyorum. Onlara alternatif üretmedim ben
MinelAskEla kirmizibasliklikiz_ teşekkür ederim. İlla vereyim demiyorum ama ek gida yemiyor öyle hani içse faydası olur mu ki diye düşündüm açıkçası
MinelAskEla Aslanannesi2 nasıl verdiniz peki ? Tek mi birde hazır süt mü yoksa yoğurt yaptıgımız satılan süt mü ( o sütün adı aklıma gelmedi) köy sütü oluyor ya :)))
elizabeth MinelAskEla 2 yaşına kadar verme demişti doktor bana hiç vermedim. Doktorunuza bi danışın, 1 yaşından sonra bi arkadaşım vermişti o da yarı yarıya süt ve su şekilde. Direk süt verirseniz kabızlık yaşayabilir bebeğiniz.
Tugcesilam MinelAskEla 23aylık hic vermedim vermeyide düşünmüyorum krep yaptıgımda bile sadece su koyuyorum süt koymuyorum