sevgidolubiranne Kızlar dünden beri vajinamda kaşıntı var bebeği bırakıp bi yere de gidemiyorum sizin yöntemleriniz var mı
Sulee_ sevgidolubiranne mantar varmı diye bir bakın aynayla özel bölgenize iç kısımda beyazlık varsa mantar olmuş olabilirsiniz onun için doktora gitmeniz lazım gidene kadar sirkeli suyla silebilirsiniz çok rahatlatıyor
Berfinbektasss sevgidolubiranne Bende hamilelikte çok olmuştu doktorum kremde verdi ama geçmediğini söylediğimde suyla sirkeyi karıştırıp pamukla sürmemi söyledi işe de yaradı
sevgidolubiranne Sulee_ var malesef canım ama bebekten dolayı gidemiyorum ki sirkeli suyu denicem teşekkür ederim 😊
Mil2022 Bende onun icin krem var sabah bende oyleydim 3.4.kere surtdum cok iyi geliyor sizede tafsiye ederim ginkoloq onermisdi.AKPIDEPM adi
sevgidolubiranne Berfinbektasss hamilelikte oldu zaten doktor ilaç vermişti geçti nerdeyse 1 sene oldu geçeli şimdiyse yine başladı sirkeli suyuda denicem teşekkür ederim canım 😊
Sulee_ sevgidolubiranne eczaneden travazol kremde alıp kullanabilirsiniz mantar kremi o bekarken bende olmuştum hem sirkeli su hem o kremle geçmişti