Elizim Kızlar bebeğim aşırı iştahsız şuan 5 buçuk aylığız kıZım 6500 kilo doktorum tavsiyesiyle 5 ayı doldurunca tadımlara başladım. Ayrıca mama da veriyorum şimdi nasıl yapmalıyım tadımlara bitince öğün vermeliyim yemek tarzı yapsam erken mi bi günlük besleyici kilo aldıran bi düzen nasıl oluşturmalıyım
Gorkemm Elizim Günde 2 kez olarak başlayın öğünlere tadimlar bitince.. Öğlene doğru meyve veya sebze püresi Akşama doğru da yoğurt verebilirsiniz başlangıç olarak. Fakat bence kızınızın kilosu gayet iyi. Her çocuk başkadır sonuçta..
Beybiberen Elizim canım şuan bende aynı durumdayım.kilosuda aynı bebeklerimizin.bizimki de yiyip kilo almayanlardan mama ile besleniyoruz.doktor az kilo alıcak bundan sonra dedi ama arkadaşalrımınbebeklerine bakıyorum hala ayda 1 kg alıyorlar etrafımda tombiş bebek görmekten çok sıkıldım.insanda ben bebeğimi besleyemiyorum mu psikilojisi oluyor malesef 🥺
Elizim Gorkemm süt alerjimiz var 8. Aya kadar beklemeliymişim süt ürünü için kilosunu da doktor ayına göre düşük dedi😔 mesela öğlen şehriyeli falan çorba verebilir miyim? Ayrıca irmik pirinç yulaf unu yulaf falan başlasam erken mi
Linakaya Elizim tam ortalama kiloda bebeğin sağlıklı ise kilosu gayet iyi kız bebek birde narin olur 😊 eğer illede baslayacaksan tadımlardan sonra 6 aylık olana kadar bir fincan yoğurt sebze püresi yap 6. Aya girince yumurta sarısı ,lor,bebe bisküvisi ile kahvaltıya baslarsın benim fikrim akşamlarıda sebze çorbası merve püresi şeklinde seçebilirsin
Elizim Linakaya tmm çok teşekkür ederim çok acemilik çekiyorum daha doğrusu nerden nasıl başlamalıyım kafam karışıl😂
Elizim Linakaya biz hiç almadık ortalama bi aydır 😔bide tuhaf yiyor 100 cc yi tam bi saatte veriyorum hatta 30 40 cc kalıyor atıyorum sonra 2 biberonu çekiyor ağZından atıyor 5 dk sonra tekrar veriyorum 😔bundan bi ay öncesine kadar 130 150 cc tek seferde içerdi 😭ben çok stres yapıyorum böyle olunca
Elizim Beybiberen ben insanları geçtim ya kızım ilk 4 ay kilosu ayına göre biraz fazla olduğu halde millet çok zayıf derdi ama şuan hakkaten zayıf resmen vücudundaki etler yumuşamış
Oyku123ss11 6 aylik kzim bizim kilomuz 6 400 ek gidaya basladik once tadimlardan basldik simdi ogun veriyorum sabah 6 da kalkiyo 7 bucuk ta devam sutu 9 bucuk 10 gibi kahvalti var yarim yumurta sarisi peynir ve pirincunlu muzlu muhallebi hep yiyo oglen 12 1 arasi bebe biskuvili yogurt 3 gibi ara ogun meyve puresi 5 gibi de tekrar devam sutu
Elizim Oyku123ss11 çok teşekkür ederim😊 bu evdeki irmik pirinç unu falan oluyor mu yoksa bebekler için siteler var oralardan mı alsam. Yada marketlerde yulaf unu tam buğday unu satılıyor direk onları mı almalıyım🤷🏻♀️