Minikyavrumbenim Hanımlar gece uykusuna geçtiğimiz bezi sabah çıkarıyorum ve bugün iki bez daha değiştirdik bez sayısı bir kaç gündür çok azaldı günlük kaç bez degisirsiniz resmen bugün sabah çıkardığımla birde şimdi çıkardım 3 adet kirli bez eder
Elizaninanasi01 Minikyavrumbenim her bebek aynı değil bence kızım çok yapardı oğlum sabaha kuru uyanirdi
Elizaninanasi01 Minikyavrumbenim ağlaması nasıl su iciriyormusunuz mamayla mi besleniyor anne sütü mü
[silindi] 3 ay 23 günlük ortalama 6 ya da 7 bez değiştiriyorum. Biten bezi aya vurup hesapladım. Sadece anne sütü alıyor, günde 3 kaka yapıyor. Su hiç vermiyorum.
Minikyavrumbenim [silindi] öyle olması gerekiyor diye biliyorum bizde öyleydik ama bir anda değişti doyup duymadığını bile anlamıyorum memede savaşıyor resmen
[silindi] Minikyavrumbenim bilemedim canım bi sağlık ocağında ebeye ya da gittiğinde ç doktoruna bi sor bakalım belki 4 e girince azalma oluyorsa
Masalinannesjj Bebekler ilk 3 Aylık dönemde beslenmelerinin %20 sini kendisine %80 ini çiş ve kaka olarak dışarı atar Ay sonrasinda durum tam tersine döner ve kendine ayırdığı miktar %80olur buda ve sayısında azalma , kabızlık vs olarak belirti verir 👌 doktorum bu şekilde söylemişti. Kilo alımı yeterliyse aylık gelişimi güzelse sayıları çok takılma