mustafahacer Nefess15 2 ay 20 günlük 6.800 boyu 65 cm sadece anne sütü ama geceleri 2 kere falan emiyor acaba neden çok kafama takıyorum
Sema18 Nefess15 2 aylık 2 günlük oğlum kiloso 5. 400 sadece anne sütü hic mama almadı 2 saate bir kalkıyor geceleri Gündüzleri 1 saate bir alıyor bazen 3 saatte bir degişiyor
Leylamleyla Tomvejery maşallah doğum kilosu kaçti Benim bebek 3200 doğdu sarılık sebebiyle kilosu 2950 ye düştü sonra almaya başladı 3 aylık olduk kilosu 5.830 kilosu az mı sizce sadece anne sütü alıyor
Sevvalarya Leylamleyla bizde aynı durumdayiz bana da az gibi geliyor bilemiyorum benim kizimda aynı herkes 7 8 kilo yazıyor 3 aylık bebeklerine
Tomvejery Leylamleyla dogum kilosu 3250ydi cnm bizimde kilosu doktorun iyi diyorsa iyidir cnm merk etme her bebek tombul veya zayıf olcak degil farklı oluyolar işte
Agaclargibi Oğlum bugün tam 3 aylık oldu Dün kontrole gittik Boyu 63 cm Kilo 7kg 700gram Beslenme sadece anne sütü 💗
Leylamleyla Agaclargibi masallah peki kaç saatte bir emiyo bide sütü biberonla veriyormusunuz yoksa hep memedenmi
Agaclargibi Leylamleyla sağolun sadece emziriyorum. Biberon veya emzik hiç kullanmadık. Bu zamana kadar geceleri 2 saatte bir gündüzleri ne zaman isterse o zaman emzirdim şimdi geceleri 3saat aralıklı emiyor
Leylamleyla Tomvejery evet Ayda bir kilo almış oldu doktoru normal diyor bugün üç aylık kontrolü var bakalım ne diyecek