zeynepdurunun_annesi Kızlar bebek kamerası aldım geçen hafta iade etmek istiyorum E bebek iade alıyor mu kameraları
Madampollyanna zeynepdurunun_annesi bazı ürünlerde iade aliyorlar ama kamera için bilmiyorum acikcasi
Mamasboy zeynepdurunun_annesi iade edebildiniz mi ? Ben de dün oğluma panduf/patik tarzı bişey aldım bilek kısmı çorap şeklinde giyer giymez ayağından çıkıyor topuk bileğe geliyor çocuk yan basıyor ben de çıkardım ayağından bir baktım içinden uzun bir ip sarkıyor sökülmeye başlamış bile iade etmek istiyorum alırlar mı acaba
esraanurrr zeynepdurunun_annesi aldığınız mağazaya gidin yaparlar kullanılmadıysa. Farklı mağazada yapmıyorlar
duruguzel zeynepdurunun_annesi her ürün için 14 gün içinde iade hakkı bulunuyor tüketicinin her firma için istisnasız bu durum. Ama kutusu açılıp kullanılmışsa alınmaz iade
MAmother @zeynepdurunun_annesi yapmıyor, iade tutarı kadar çek veriyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene geçerli.
SunnyG duruguzel internetten aldıysanız böyle. Mağazadan aldıysa böyle bir hakkı yok eğer ürün ayıplı değilse.
zeynepdurunun_annesi Mamasboy tekstil ürününü alırlar ben iade etmedim servise yolladım sorunu çözdüler