Gunes05 Kızlar tatlı birşeyler yemeden duramıyorum. Yarın yemeyeceğim diyorum yine yiyorum. Emzirdikten sonra canım cok tatlı istiyor. Benim gibi olan var mı? Vermem gereken 5 6 kilom var daha kilo alacagım diye korkuyorum. 6 aya kadar diyet olmayacağını sütün kesileceğini söylüyorlar. Şeker ihtiyacımı nasıl yok edebilirim?
elams1 Gunes05 çünkü emzirirken kan şekeri düşüyor bu yüzden vücut tatlı istetiyor 🤷🏻♀️ Aynısı bende de oluyor bazen korkuyorum tatlı komasına gircem diye 🥴
Fatmanur68 Gunes05 bende aynı öyleyimm sürekli tatlı biseyler yiyorum kuru kayısı kuru incir kuruyemiş onlardan yiyorum dayanamicak olursam artk cikolata son çare 🍫 emzirirken çok normal diyo herkes zamanla geçiyomuş
dilara5258 Gunes05 ayy bende ayniyim canim onceden hic boyke degildim kendimi taniyamiyorum artik ama lohusaliktan sonra ne kilo aldim nede verdim ayni duruyorum 6aylik olduk bu arada
thelake Gunes05 Bende de oluyordu her gün değişik bi tatlı yapıyordum dışardan alıyordum oğlum emmeyi bırakınca bende tatlı yemeyi bıraktım 🤣
Bebegim_ben Gunes05 börek çörek seven tatlı sevmeyen ben bildigin krize giriyorum yapamiyosam eşime tutturuyor tatlı yemeğe gidelm die suan da da kıbrıs tatlısı yaptm 😨😁😁
Cnszeze Gunes05 bebeğimin çoklu besin alerjisi var ilk bir hafta tatlısızlıktan öldüm diyebilirim ama şimdi aklıma bile gelmiyor. Hep tatlı istedikçe hurma dut kurusu yedim deneyebilirsiniz