yedamerve 2. Ay aşımızı olduk ateşliyiz.onun dışında gece uykusu iyi gündüz en fazla 1 saat uyuyor hiç bi İş yapamıyorum 😒
Yigitkomuz_ yedamerve canım benimde öyleydi sezen ketenci oy uyku eğitimi videosunu izledim denedim fayda etti
gozdem yedamerve aynı beni anlattınız aşı 2 gün sürüyo ateşi huysuzluğu calpol iyi geldi aşı sonrası .
Jeologanne yedamerve benim oğlum da aynı gündüz en fazla yarım saat uyuyo haftaya da aşısı var korkuyorum onda da hiç uyumaz diye 😔
yedamerve gozdem bize de fitil verdi doktor ateşi düşüyor tekrar çıkıyor. Ateşten çok da huysuzluğu var uykuya direniyor. Bu ikinci gün inşallah yarına geçer
Nurdanalper Bizde 2 buçuk aylık olduk . Gaz probleminden uyuyamıyorduk gündüzleri . Kucağımda uyutup koyunca uyanıyordu. Kehribar kolye gazına çok iyi geldi. Şimdide uyutunce yüz üstü yatırıyorum artık gündüz çok rahat uyuyor
yedamerve Nurdanalper ya bende de kolye var ama boğazına takınca sanki rahatsız edecekmiş gibi geliyo üstüne yatınca falan iz yapıyor takamıyorum
Kullaniciiii Ben oğlumu her gün 2 gibi duş aldırıyorum 7 ye kadar uyuyor kaldırıyorum karnını doyuruyorum 12 1 gibi tekrar sabaha kadar uyuyor gaz sancımız yok arada kabızlık var 🙏😊
Kullaniciiii Gamzeli2206 Gamzeli2206 nw zman kendisi kalkarsa o zmn 6 gibi falan uyanıyor genelde o zman canım