Deryaaaaaaaq1 Bebeğim 3 buçuk aylık bu zamana kadar hep düz yattı ben yan yatırıyordum o dönüyordu kafasının arkası düzleşti artık takip ediyorum hep yan yatmasını sağlıyorum kafası şekil almış artık değişmez dediler bu doğru mu ?
uzaysmum Deryaaaaaaaq1 doktorumuz 6aya kadar düzelir dedi ama cidden uğraşmalısınız. Bizimki de hep tek yöne yatıyodu, uykusunu bozmayı göze ala ala her gün çeviriyorum. Ha tutuyo mu o tarafta derseniz çok tutmuyo ama elimden geldiğince uğraşıyorum…
berkinannesi_ Deryaaaaaaaq1 aynı sorun bizdedir var oğlum 3 aylık kafa arkası düz uyku esnasında yan yatırıyorum hiç sevmiyor uyanıyor yada kafasını oynata oynata düz yatmayı beceriyor
bbmoms Deryaaaaaaaq1 nasıl bir şekil var acaba yatmaya bağlı ise düzelir kemikler ile ilgili ise olmuyor ama tarifinize göre yatisa bağlıdır diye düşünüyorum fotoğraf atmanız mümkün mü
Cyabanova Deryaaaaaaaq1 evet iki çocuğumda da kullandım kafaları yuvarlak. Nerde yaşıyorsunuz? Ben Afyon’da yaşıyorum bazanın altında duruyor buradaysanız vereyim size
1568888 Cyabanova fotoğrafını atabilir misin bi bende aldım kafa yastığı ama şeklini daha da bozuyor bence
Esraaa55 Deryaaaaaaaq1 valla bnımkı 7 aylık oldu bi düzelme yok doktor duzelır demıstı ama sırtüstü yatmıyor 3 ayından berı ama düzelme olmadı
bbmoms Deryaaaaaaaq1 bizim operasyinluktu adı skafosefali yazdığıniz zaman cesitlerini göreceksiniz isterseniz bakın internetten benziyor mu trigonosefali brakisefali plagiosefali vesaire türleri var
Biz3kisiyiz_ Benim bebeğimin saçı çok olduğu için anlamıyorum ilk zamanlar doktorumuz söylüyordu şöyle yatır falan diye artık yan asla yatmıyor düz kafa yastığında da yatırıyorum. Ama bana sanki biraz yamuk ve düz gibi geliyor