yasacmalamalo Alpingoo ben de satabilrim isterseniz biraz sadece dış tarafı yıprandı kabul ederseniz satayım ama kargo nasıl olcak bir de hangi sehır
nazlimom_ Alpingoo pinterestte yazınca cıkıyor bütün tarifleri almanıza gerek yok bence ben ordan bakıyorum daha değişik tariflerde çıkıyor baktıkça
livanurvealpinannesi61 Alpingoo yasal değil yalnız. Bilginiz olsun satan ve alan kişiler hakkında kitap sahibi yasal işlem başlatıyor.
BarlasMomm Alpingoo hiç dusunmedim acikcasi kitap elimde var duruyor oylece sizin postunuzu gorunce satsam mi diye dusundum 😊
bebislimom livanurvealpinannesi61 aa bilmiyordum ücret verip satın almıştım ben yardımcı olmak adına yazmıştım diğer annelere teşekkür ederim bilginiz için 🙏
livanurvealpinannesi61 bebislimom görenler kitap sahibine mesaj olarak atıyor o yüzden söyledim canım
livanurvealpinannesi61 Alpingoo hande hanım emek hırsızlığı yapılıyor diye yasal işlem başlatıyor çoğu dolap uygulamasında 10 20 TL ye satıyor muş onlar hakkında yasal işlem başlattığı olmuş.