Dlshnn3 bütün gönderilerime bakarsanız hep aynı şikayet tıpkı kendimi gördüm haftada iki kez doktora gidiyordukk. Yaptıklarımı anlatıyorum belki şifa olur hepsi doktor önerisidir.
Bebeğim bugün tam 2 aylık doğduğu günden beri kusması var ve günde en az 6 takım kıyafet değiştiriz kusmaktan. Öyle böyle bir kusma değil fışkırarak kusuyor ve burnundan çıkıyor. Gece uykuları da dahil..
Başta reflü dedik ilaca başladık geçmedi, şikâyetler arttı kolik sancıları on dk da bir uyanma sürekli ağlama en az 3 saat..
Sesli kaka, hırıltı, tıkanıklık bazen soluksuz bile kalırdı kustuğu için..
Doktorumuz sürekli kustuğu için boğazı tahriş oluyor balgam ve tıkanıklık bu yüzden, sabah öğlen akşam serum fizyolojik veya fizyo var sprey büyük onu uugulamamı istedi, bir deliğinden sıkar öbür deliğinden çıkardı aynı bu şekil devam et dedi, pes etmek üzereydi, sonra bununla birlikte alerji de olma ihtimali var diyerek mamaya başladık rapor verdi (Aptamil pregomin syneo) bana da diyet.
Üstüne relactaz katıyorum, serum fizyolojik uyguluyorum şimdi çok şükür bu günleri de gördüm ya diyorum.
Yine de içimiz rahat etsin diye çocuk gastroenterolojiye yeşil alan açtı hocamız, randevu bulduğumuz gib gideceğiz. Kusma olayımız yarı yarıya düştü, hırıltı yok çok şükür ama kusma dediğim gibi yarı yarıya indi.