Fyzannesi Sultanisill Ayağımda sallıyorum yatağı bıraksam uyanıyor yine ayağa devam 🥲 zor uykusuz bi süreç
Gulbiye Sultanisill gündüz sallayarak gece kendi uyuyor poposuna vuruyorum hafif pış pış uyuyor ama gündüz uyumuyor o şekilde mecbur sallıyorum
sarmaliklahana Sultanisill Ayagımda sallıyorum ama uykusunun gelmesini son dk ya kadar beklıyorum 10 dk olmadan uyuyor. Baktım uyumuyor kalk uyum adıyorum biraz daha bekleyip yorulunca geri ayagıma alıyorum 😬13 aylık kızım
hleylah Uykusu gelince ses tonu falan değişiyor,alıyorum kucağıma bir iki piş piş. Hop dalıyor uykuya, yatağa yatırınca uyanıyor;ama ben de uzanıyorum yanına , beraber uyuyoruz sonra :D
Cyabanova Sultanisill emerek uyuyor bazen geri uyanıyor hemen ayağıma alıyorum bazen de asla ayakta yatmak istemiyor o zamanda kucağıma alıp dans ediyorum
Cansuilkim1 Son iki hafta öncesine kadar emzirerek uyutuyordum bir kaç saate bir uyanıp emmek istiyordu sonra bı yaziya denk geldim bebekler nasıl uykuya dalarsa uyandıklarında ilk onu ararlar sallaniyorsa sallanmaya emiyorsa emmeyi gibi vs. Sonra bende kizim memeye düşkün oldugu için yatağında yanına yatıp emzirip ama uyumasını sağlamakta buldum çözümü iyice emmene uykusu gelene kadar bekleyip memeyi çekiyorum sonra bende uyuyor gibi yapıp memeyi kapatıp yanında olduğumu hissettiriyorun bir kaç dakika huysuzlanip ağlıyor ama aradığını bulamayınca kendi kendine uykuya dalıyor bende iyice daldiktan sonra yanından kalkıyorum hem kendi yatağında yattığı için taşıma derdim olmuyor hemde eskisi gibi sık uyanıp sürekli meme demiyor denemekte fayda var bizde 2 haftadır uyguluyoruz bizde işe yaradı gibi
Dija07 Sultanisill kucağımda yürüyerek .. deneye yanıla şimdilik öyle güvende hissettiğini keşfettim. 71 günlük 🍀