Sedakaplan Merhaba kızlar doğum parasını alanlar oldumu ben ayrıyetten analık rapor ücretinide alacaktm eşim doğum parası için başvuru yaptığı zaman onu da analık rapor ücreti ni alacağınız zaman beraber yatar demişlerdi ama analık rapor ücretimin dogum öncesi paramı aldım ama doğum parasını daha almadm bilgisi olan var mı
Seda-liva Sedakaplan dogum parasi basvuru yaptiktan 1 ay sonra geciyormus hesaba bende bugun sgk arayip sordum
havva_hira41 Sedakaplan benim eşim hastaneden doğum belgesi almıştı işlemlerini o yapmıştı 1 aylık olduktan sonra yatmıştı para 300 tl
Princess1 Merhaba dogum parası dediğiniz şartsız koşulsuz alınan para mi ? Eşiniz yerinize başvuru yapabiliyor mu ?
Sedakaplan Seda-liva hangi sgk ben sorduğum zaman bizim bilgimiz yok demişlerdi yanlış hatrlamıyoesam 177 arayın demişlerdi
Seda-liva Sedakaplan esim sgk ya direk gitti oradan bi numara vermisler analik parasi yatinca bilgi verin dogum parasini onaylicaz demisler bizimde bugun yatti o numarayi arayinca 1 ay sinra dedi bize
Mervetrso58 Princess1 valla eşim sosyal yardımlaşmadan başvurdu henüz alamadım ayın 25inde alıcam bende
BeKbra havva_hira41 yattığında durumunuzda ne yazmıştı? Biz 51 günlük olduk. Hala ödeme aşamasında yazıyor.
OzlemAlisa Sunayaz e devletten nasil bakiyoruz acaba nerede goruntuleniyor. Emzirme parasini aldik 28 temmuzda başvurmuştuk ikisine de ama
Sunayaz OzlemAlisa e devlete girip Doğum parası veya süt parası hangisine bakıcaksan aramalara yaz ve ara çıkıyor zaten ilk olan öneriyi tıkla ve öylece bak.