Ruveyda_yasin Havvakck canım bende 1.5 yaşında bi oğlum var bir de 5.5 aylık oğlum var ben günlerdir sabahlara kadar uyumuyorum ve sabah 5 te işe gidiyorum ben tımarhanelik oldum bile
anayimbennana Havvakck bacım 16 aylık oğlum 9 bucuk 10 gibi uyuttum 2de kalktı hala ayağımda sallıyorum 3 saattir ayakta ve lohusayım 10 gün önce doğum yaptım söyleyeceklerim bu kadar 🤤
Ruveyda_yasin Havvakck bana da kimse bir şey demesin 1.5 yaşında bi oğlum diğer oğlum 5.5 aylık günlerdir sabahlara kadar ayaktayız gündüzde aynı değişen hiçbir şey yok ve ben sabah 5 te işe gidiyorum yorgunum ruhum iyi değil ağlayacağım az kaldı
Tamquc Havvakck sanırım bu bebeleri hava etkiliyo hepsi aynı 2gundur bizde 1bucukda kalkıyoruz sabaha kadar oturuyoruz 🙄
anayimbennana Havvakck bol kahve içiyorum kabullenmeye basladım birde kabullenin e daha kolay oluyor napayım kalktı çocuk uyutcam elbet diyorum 🤷♂️
Mrvll Havvakck şuan öyleyiz. 6,5 aylık. 9 da uyudu. 3.30 da uyandi saat 5.30 u geçiyor hâlâ uyanık. Bende zaten 6 da işe gitmek için uyanıyorum🤦🏼♀️