09Tutti Hanımlar 1 aylık oğlum var aksamları gaz cok sıkıştırıyo damlalar kullanıyoruz ama gündüz sanki işe yarıyo bende ikidir rezene kimyon içiyom bi kaşık veriyorum acaba zararı oluyor mudur
EsraElisa 09Tutti ya bebeğe şu karışımı vermeyin lütfen kendin kullan sütüne geçer zaten onun eti ne butu ne benm Dr kesinlikle verme dedi çok veren varmış sütü zor sindirirken onu nasıl alsın midesi bağıraağı yapmayın lütfen masaj yapın benm bebeğim 4 aylık halla gaz sorunu var millet ek gıda tadımı yap diyor Dr izin vermiyor bende yapmıyorum şu drlar boşunamı okuyor Dr oluyor lütfen Dr demediğini yapmayın
mervesenyigitt 09Tutti bebeğine verme kendin kullan bende sabah öğle akşam yemeklerden bi süre önce bi çay kaşığı kimyonu suyla yutuyorum ayrıca gaz masajı da yap bi de gaz masajından sonra soğuk sıkım çörek otu yağı sür poposuna biraz bezi kapat evde gezdir bi süre sonra gaz Naz kalmıyor çıkartıyo ama bebeğe damla harici bişey verme yazık
Superstar_00 09Tutti Ben baya damla kullandim faydasini görmedim en son biraktim eşim rezene,kimyon,anoson karışımı getirdi bunu kaynatip suzuyordum bir çay kaşığı kadarda bebegime veriyordum faydasini gördüm.
Linaduygu EsraElisa sakin olun ya sormuş zaten vermişse bilmeden vermiş yazmasından belli böyle tepkiler verdiğiniz için insan bişey sormaya korkuyor vallahi
09Tutti EsraElisa ya şu karışımlarda da ilaçlarda da damlalarda var böyle şeyler içerini okumuyor musunuz doktora sormak aklıma gelmedi yoksa sorardım kontorle daha var bazı doktorla annelere önermiş ondan soruyorum kullanan vardır illa ki diye
EsraElisa 09Tutti okuyorum fa kat o ilaçların içeri bebeğe göre ayarlanıyor ben kaç farklı Dr götürdüm hepsi bana dedi vermeyin yine siz bikirsiniz