Tuti Kızlar bebeğim 8 gün sonra 2 aylık olacak uyuma düzeni 9 da uyyor 2 de uyanıp emiyo mama yiyo ama ben 12 gibi kaldırıyorum herkes kaldırma öyle alışır diyolar ama bu seferde kilo almaz diye korkuyorum
Cesmom Tuti valla canım ben 40 ı çıkana kadar falan geceleri iki saatte bir uyandırıyodum ama ondan sonra hiç uyandırmadım hep kendi uyandı o zaman emzirdim ve kilo alımı falan çok iyi 1 Ayda 1.200 falan aldı yani
tgc Tuti ben hiç uyandirmam kilosu da iyi yanı. İlk kızım da bende öyleydim işkenceye dönüştü artık kendi saat başı kalkmaya başladı alıştı çünkü 13 aya kadar gece sürekli memedeydi
2707 Karnı doyduktan sonra niye almasın ki ilk defa duydum. Yazık bırakın uyusun acıkınca uyanır zaten
2707 Tuti 3 saatten uzun uyuyor mu bebeğiniz benim kızım bazen 4 saat uyuyor piç ellemiyorum uykusundan uyandırıp zorla bi şey yemiyor çünkü kendi acıkırsa yiyor sadece
Onetreehill Canım ben 1 bucuk aydan sonra kend uyandırmalarımı bıraktım, oğlum acıkınca uyanıyor ve besliyorum. Kilo alımıda gayet güzel. Dün gece 6 saat uyudu hatta. 2 ay 3 günlük bebeğim. 6600 gr kilosu. 👼🏻😍😊
Papatyal Onetreehill maşallah Rabbim nazarlardan korusun. Sadece anne sutumu veriosunuz acaba yoksa mamami
cigdemm 2707 bnmkide ayni canim 4 saat uyudugu oluyo ellemiyorum kendisi acikinca uyaniyor zaten bide ellerini emmeye basladi gece acikiyo ama aglamiyo elini emiyo emerkende uyuya kaliyo napicam bilmiyorum o aglamayinca bnde uyanamiyorum