Erken doğum yapanlar kimler hanimlar ne kadarlık dogum yaptınız bebeginiz ne kadar kuvezde kaldi ne kadar sürede cikti ??
Deletedmom025 cevaplarrr
Deletedmom025 37+4 Doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı kilosu herşeyi iyi doğdu üçüncü bebeğim bu🙂🙂
Deletedmom025 37+3 ye Doğum yaptım küvezde 1 gün kaldı
Deletedmom025 33+0 dogum yaptim ve bebegim 35 gun kuvozde kaldi ogrenmek istediginiz nedir?
Deletedmom025 37 haftada Doğum yaptım 2.400 doğdu şükür küvezde kalmadık 12 gün oldu Doğum yapalı 🙏🏼
Deletedmom025 36+5 günlükken Doğum yaptım bebeğim 5 gün küvezde kaldı kan şekeri düşüklüğü sebebi ile
Deletedmom025 37. Haftada doğum yaptım. 2745 doğdu kuvezde kalmadı canım. Ama çok minikti. 😢
Deletedmom025 30+5 de Doğum yaptım 27 gündür küvezde bakalım ne zaman çıkıcak
Deletedmom025 37 haftalık yaptm 9 gün kaldı
Deletedmom025 24+6 haftalık doğum yaptım 750 gr doğdu şuan 2980 gr halen küvezde bugün 90 gün oldu
Deletedmom025 37 haftalık ikizlerine Doğum yaptım çok şükür küvezde kalmadılar
37 haftalık Doğum yaptım 16 gün küvezde kaldı bebegim
32 haftalık doğum yaptım bebeğim 28 gün kaldı kuvezde
Edanisman bende 32. Haftada yaptım.çıktıktan sonraki durumu nasıl
27 haftalık Doğum yaptım ikizlerim vardı biri 510 gr diğeri 1010 gr doğdu 510 gr doğan bebeğim 1 hafta yaşadı diğeri 50 gün küvezde kaldı şimdi doğalı 4 ay oldu ama zamanında doğsaydı bugün tam 5 haftalık olacaktı
Aesmylmz vefat eden bebeginiz icin cok üzgünüm rabbim rahmet eylesin emin olun ki o bir yerlerden annesiyle kardesini görüyor diğer bebeginiz kac gün kaldi kuvezde , kuvezdeyken saglik problem i olmusmuydu tansiyon düşüklüğü vs gibi ?
Deletedmom025 teşekkür ederim canım ♥️ Diğer bebeğim 50 gün kaldı küvezde tansiyon düşüklüğü satürasyon düşüklüğü yaşadık kalbinde delik vardı o kapandı çok şükür taburcu olurken oksijen kondansatörü ile taburcu olduk beslenirken ıkınırken satürasyonu hemen düşüyordu çok şükür şimdi artık kullanmıyoruz
Ipekk.
Ipekk çok şükür bir sıkıntıyla karşılaşmadık. Ama ilk zamanlar mümkün oldugunca yormamaya çalıştım.
@AselinAnnesii# 36+3 Doğum yaptım 2750ydi kilosu, küvözde kalmadı
Edanisman kilo kaybı oluyor diyemi acaba
Ipekk yok solunum açısından hemşiremiz öyle söylemişti
35+6da doğdu 2980 doğdu 10 gün küvezde kaldı solunum sıkıntısı yüzünden