Derininannesi_ Kızlar merhaba kızım 5 ay 20 günlük bugün vücudunda iri iri kızarıklıklar gördüm emmiyo mama veriyorum doktorumuz zayıf olduğu için ek gıdaya geçebiliriz dedi bugün yumurta yedi. Yumurta alerjisi olabilir mi ?
Moonlightttt Derininannesi_ merhaba yumurtayi ilk kez yediyse alerji olabilir. Birkaç gün vermeyin, kızarıklık geçene kadar. Tekrar çay kaşığı ile verin. Yine kizarirsa alerji testi yaparlar
masterana0 Derininannesi_ tadım mı yapıyor ilk başta çay kaşığı kadar vermelisin 2.gün tatlı kaşığı 3.gün yemek kaşığı kadar. Birde alerji kabarık kızarık olunca olur diye biliyorum
Derininannesi_ masterana0 evet tadım yapıyor böyle iri iri sanki sinek ısırmıs gibi kızardı kabarıklım yok
Moonlightttt Derininannesi_ mutlaka resmini çekin . İmkan varsa götürün. Yoksa dedgm gibi kızarıklığın geçmesini bekleyip tekrar çay kaşığı ile verip deneyin. Bu arada bebişin genel durumu iyi diye düşündüm o yüzden 2. Sefer deneyin dedim. Bebiş rahatsız ise kizarikken gidin teşhis daha kolay olur
Derininannesi_ Moonlightttt çok şükür bu sabah geçmişti kızarıklıklar. Genel durumu da cok normal iyi şükür ama yine de doktoruyla görüşcem