Asilsmom Kızlar Konya san şırnağa geldim. Burası çok sıcak bebeğim terliyor haliyle. Geldiğim gün çişi azaldı. Ben de çok telaşlandım. Hala da az. Acaba terleyince çişini az mı yapıyor.
Ugggg Asilsmom evet çok terledigi zaman çişini az yaptığı zamanlar oldu . Ama su vermeye özen göster .susuz kalmasin.
Alparslanmom Asilsmom susuz kalıyordur vücudu. Boş bol su içirin. Bende siirte yaşadım kısa bi süre sıcağını bilirim. Bol su tüketmesini sağlayın
Deletedmom275 Asilsmom Bizde Cizredeyiz canım. Evin ısısını da klima ile sabit 23te tutuyorum. Doktorumuz bunu tavsiye etmişti. Birde bol bol su içiriyorum.
Melisabali Asilsmom Ben de İstanbul'dan Urfa'ya geldim canım ise başladığım için bir iki kez sagdim. Bezlere bakıyorum kupkuru önce sağdigim için doymadigini düşündüm ama sonra sıcaktan olabilcegi aklima geldi. İnan iki kere alsan yeticek durumda
Kbra_66 Bende Diyarbakıra geldim cisi yok oldu çok terledi kanlı geldi hatta doktor su ver dedi ve sünnet ettirdim su bi kaç gündür normale döndü bi bezi iki gün gidiyordu düşün bi de çok kötü sarıydi kokuyordu su vermeye dikkat et doktora gittik idrar ve kan aldı hiç birşeyi yoktu
Kbra_66 Havalar serinlyor benim doktorum her yemeden emmdn sonra 5 cc ver dedi ama şuan bizim buralar 33 derece normale döndük şükür sizin orası burdan düşükse doktora bi götür daha sıcaksa su vermeye devam et