Dilaraaaaaaa Oğlum 4,5 yaşında ve asla iştahlı bir çocuk değil hayır yani hiç acıkmıyor mu anlamıyorum bir kaç kişi karadut özü iştah açıyor dedi ama bilmiyorum o kadar şey denedim boşa çıktı kullanıp faydasını gördünüz mü sizler
minderbob Dilaraaaaaaa iştah açmaz bu tarz ürünler sadece vitamin mineral desteği sağlar. Ben doğal doktorum un soğuk pres olanı kullanıyorum %100 karadut içinde a ve c vitaminleri ve demir var. 5. Kutudayız çok seviyor tavsiye ederim.
shahaha1 Dilaraaaaaaa oğlum 3 yaşında açtığım bir posttan da aynı dertte olduğumuzu anlarsınız zorlamasam yedirmesem anne açım demez denemediğim şey kalmadı ama yok yemiyor
Dilaraaaaaaa shahaha1 maalesef benimkide öyle sevdigi şeyi soruyorum hani yapım ye söylüyor yapıyorum ama yemiyor bende çok üzülüyorum kiyafleri olmuyor ya düşüyor üstünden bilmiyorum napicam çok şey denedim ama boş
shahaha1 Dilaraaaaaaa benim oğlumun da öyle bazı şeyleri belinden düşer 😔 akışına bıraktım artık ne yapayım kilosu kac acaba karadut özünü denedim ama ekstara bir iştah acicilgi olmadı belki sizde ise yarar
kubramomm- Dilaraaaaaaa 1 yaşına giricek 10 aylıkken vermeye başladım ama 1 yaşından önce kullanılmaması lazım normalde diye arastırmıstım. İçinde yoğun antijen var. Ama ben denedim bir problem yaşamadım. çok sağlıklı hasta olduğu dönem kullanmaya baslamıstım çok sağlıklı hasta cocuga iyi gelicek bir öz. iştah acıyormu fark etmedim ama iştah actıgı söylenıyor cevremde. organik olanından kullanabilirsinz
Dilaylaa Evet biraz.istah acıyor bende çok seviyorum meyve suyu yapıyoruz. Eylül Öztürk’ün markasından alıyorum fit alive googla yazın çıkar
Dilaraaaaaaa Dilaylaa yok canım bir sitede stokta yoktu trendyol ve hepsi buradada yayından kaldırmış 🤷♀️