Dividizxxx Kızlar koltuk etrafında sıralıyor kendi basına ayağa kalkıyor ama ellerini bırakıp 2-3 saniye duruyor ne kadar süre sonra ellerini tam bırakıp uzun durur acaba ?
balsevdigim Dividizxxx canım benimki yürüyor ama tam duramıyor ayakta yürüdüğünde durunca düşüyor 10 sn falan durabiliyor
Denizpasam Dividizxxx ay evet ya insan çok merak ediyor. Bnm oğluşumla çok uzun zamandır sıralıyor ve şuan tay tay olarak 10 sn falan duruyor sonra tutunuyor. O özel ana ne zaman şahit olcaz acaba :)
DefneRana3881 Dividizxxx evet canm tutunarak yürüyor 5 sn kadar ayakta tutunmadan duruyor sonra düşüyor
gamzesez Benim kızımda 1 ay falan bu şekilde ayakta durdu. Sonra bir anda yürümeye başladı, şok olduk. Her bebeğin vakti farklıdır. Yakında yürüyecektir :)
CansuAlmila Bizde 13 aylıgız ayakta uzun süre duruyo ama bir iki adım atınca hemen düsüyo ne zaman yürür acaba bende merakla bekliyorum :)
Seydameva Dividizxxx bizim 9 aylık uzun bir süre ayakta desteksiz durabiliyor hata 2-3 adım atabiliyor Şuan ama hiç emeklemedi 😌