tugba-pural91 Merhaba anneler kızım 35 günlük bana önerebileceğiniz emzik varmı doymasına rağmen sürekli meme istiyor kaç tane emzik denediysemde tutmuyo varmı kesin tutar dediğiniz bi emzik
Eddos00 tugba-pural91 bibs deneyebilirsiniz neredeyse tutmayan bebek yok ama 1 aylik kullaniliyor sonra atip yenisini almaniz gerekiyor
Mercan28 tugba-pural91 chicco anne memesine en yakın olan var bitane ucu eğik olandan benimki bibste öğürdü chiccoyu sevdi
Meltemgzll Philips avent kesinlikle benim bebeğim yeni doğduğunda emziği tutuyodu sonra alışmasın diye vermedim bidaha istemedi bu dediğim emziğin de tutma oranı yüzde 99 bunu tuttu
tugba-pural91 Mercan28 bu kullandıklarımdanda öğrüyodu ve hiç durmuyo emziriyorum doyuyo ama anında uyansa bile uyumak için tekrar emmek istiyo bu dediğiniz emzik işe yarar mı eczanedenmi almam gerekiyo acaba
Mercan28 tugba-pural91 Trendyolda e bebekte çoğu yerde bulabilirsin Bebekten bebeğe değişiyo malesef philips avent ditor herkes ama çevremdeki hiçbi bebek onu tutmadı mesela deneme yanılma birazda
Olric11 tugba-pural91 avent Öyleki 24 aylık oğlum onunla yaşıyordu Bugün bıraktırmayı deniyorum saat başı emziğim gitti kuş götürdü diyor 😞 gün içinde hiç çıkarmıyor yemek içmek yok Alışsalar bir dert alışmasalar bir dert