Mavininyuztonu Hanımlar deli gibi kaşınıyorum sirkeli suyla yikandim bugün eczanenin verdiği kremi de kullanıyorum biraz yaralarda azalma var ama kaşıntı devam ediyor sizde oldu mu nasıl geçti ne kadar sürdü?😒
Aysegulokms Mavininyuztonu bende degılde bi akrabamızda olmuştu baya bi süre geçmedi eczaneye özel ilaç yaptırdılar onu kullanıyorlardı.kadın sürekli çarşafları kıyafetleri yüksek derece yıkayıp ütülüyordu.
hayalperest__ Mavininyuztonu bizde krem kıllandık hafif kasınmalar var maalesef. Kükürt sabunu aldık onu kullanmaya devam etcz bu nerden çıktı acaba herkesten duyuyorum artık hayrola inşallah
Balevlat-2019 Mavininyuztonu annemlerde abimlerde var 2 sene oldu. Geçiyor sonra geri geliyordu en son bi eczacı sağ olsun anneme iç çmaaşrları evde giyilen pijama tarzı kıyafetleri havuçlu nevresim çarşafları kaynatmasını yüksek derece yıkamasını sonrada ütülemesini söylemişti. Bunları yapınca geçti ama hala dikkat ediyorlar ha ilaçta kullandılar doktorun yazdığı bi karışım eczacı hazırlıyor onu da
SileM Allah kahretsin salgın var 7 aylık oğlumu az önce getirdim hastaneden bende de kaşıntı var yarın cildiyeye gideceğim inşallah hafif atlatırız