serife1204 mhdmraa numunede Funda hanıma götürdüm en son çok memnun kaldım bi kaç kişiden de ismini duydum Hasan beye de gayet iyi diyolar Osman beyin videolarını surekli izliyorum ama hiç gitmedim.
ASELAras48 mhdmraa götürmedim sma çok isterim hamileliğim Kağan Kocatepe’yi dinlemekle geçti Osman hocayı da doğumdan sonra takip ediyorum çok faydalı bilgilere ücretsiz ulaşıyorum
Bugday2022 mhdmraa evet goturdum ben ilk 3 ay muayenesi guzel ama surekli artıyor ücreti. Ve bir kac soruda videolarda anlattim izleyebilirsiniz dedi bizde madem video izleyelim neden gidelim daha dedik ve daha gitmedik!!
Berkininannesiiii mhdmraa götürdüm canım ilk oğlumu dokuz aylık ve bi yaşında sormak istediğin şeyleri sorabilirsin
MinnakvLiva Online olarak görüştük geçen sene youtubedanda takip ederim instagramdanda eşimle ben çok seviyoruz çok memnunuz verdiği bilgilerden
Bugday2022 mhdmraa once 300 du sonra 400 450 seklinde artmisti nisan ayinda gittik en son suan ne kadar bilmiyorum
Yasemnn34 mhdmraa 6 aylıkken götürdüm. Çook memnun kaldım hiç böyle muayene eden dr görmemiştim şaşırdım. Tırnak uçlarına kadar bakıyor. soracağınız soruları not edip gitmenizi tavsiye ederim. Bilgi ve donanımına güvendiğim bi dr kendisi
Sulebaydir mhdmraa gittik memnun kalmadım internette anlattıkların farklı birsey yok sivasta iseniz kesinlikle medicana mahmut bey çok çok daha iyi. 2 ay önce 350 TL fiyatı şimdi bilgim yok