Nurdanalkanozkan Farahzeynep cnm bende oğluma doktorumun tavsiyesi üzerine tetagil granül şase kullandım çok iyi geldi 5 buçuk aylık oğlum ilk dışımız çıktı jel önermiyorum dedi bize doktorumuz
Melekturkann Onların yerine biraz daha doğal şeyler yapsak daha iyi bence, bir diş sarımsak 1 yemek kaşığı hakiki zeytin yağını buz dolabına koyun bekletin zaten o jel kıvamına gelecek çıkan dişinin üstüne minicik sürün yeterli olur. En azından doğal bilinen birşey diğerlerini pek tercih etmeyin
Gokcehanim Farahzeynep 10tane karanfili ez 6 yemek kasigi zeytintagina kat oda isisinda 6saat kalsin dolaba koy agladikca damaklarina sur soguk soguk fok ii gelecek
Nurkk Farahzeynep tedagil dir o diş tozu denen burada görüp aldım malesef hiç bir işe yaramıyor hatta kendim de baktım bi uyuşukluk oluyor mu diye Yok hafif şekerli bi tat ağrı kesici şurup tek çözümü
Handecelik Farahzeynep eczacı önerdi bana tetagil granül diş tozu İçeriğü ilaç değil Ağzına döküyorum 10 dk sonra etki ediyor bence
Farahzeynep Denizelif salatalık ben de vermiştim ama o gün hep mamasını kustu, kakası da yeşile dönmüştü bıraktım. Düzeldi 🙄
Denizelif Farahzeynep ek gıda alan bebekte oluyor diye okumuştum benim kızımda da oldu ilk sonra düzene girdi 😊 belki ilk yemesine göre çok tüketmiş fazla gelmiştir