Linaoykum_ Bugün alışveriş yaptım kızıma birkaç bişeyler aldım ve o kadar pahalı olmuşki herşey tek bir tayt 190 tl lc wakiki 🫣🫣
OptimusPrime Linaoykum_ Evet çok pahalı. 🙈 Lcwaikikide bile uçtu fiyatlar. Buraya da yazayım 24-36 y mont 24 numara bot ve kız çocuk bunlar spor ayakkabı ve sandalet 25 numara satıyorum. Lcwaikiki bot mont/Kinetix spor/ sandalet de boomberg falandı sanırım. 😂 Bu pahalilikra temiz ikinci el mantıklı.
Songena19 Linaoykum_ az LCW abartılı bir şekilde pahalanmis geçen sene büyük kızıma aldığım ikili uzun kollu zibinlar Max 80lira filandi şu an 179filandi montlarin filan yanına yaklasilmiyor zaten en az400tl şok oldum bizde geçen gittik bayadir gitmiyorduk birkaç alt eşofman birkaç uzun kollu zibina 800 kusur verip çıktık ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum valla lcwye
Deletedmom_21 Linaoykum_ magazalara gitmiyorum bundan dolayi internette anlik indirimler oluyor oralari takip ediyorum
selambensid Songena19 dün kıytırık bir dükkandan aldığım en ucuz monta ( 1 karış ) 350 tl verdim.. hala içim yanıyor ama mecburuz.. kendime bir eşofman alayım dedim vazgeçip eve geldim..
Tugce HLmom Fiyatlar kalitesine göre çok iyi. Örneğin Türkiye’de 665 TL olan Adidas bebek spor ayakkabısı; birebir aynı model, seri kod nextte 250 TL. Vergisi %30, totalde yarı fiyat.
sarmaliklahana Linaoykum_ canım online takip et ben gecen parçasını 41 TL ye aldım bugün geldi Sweet tshirt ve pijama hemde kadife de var içinde. Kupon yada indirim takip edersen baya uyguna gelıyor yoksa evet fiyatlar uçuk 🤷
Tugce sarmaliklahana Google’a yazarsanız çıkar. Uygulaması hakkında bilgim yok, var ise de kullanmadım. Next direct ismi, sonu .com ile bitiyor. Forumda güvenlik sebebi ile link paylaşımı yasak, paylaşamıyorum. 🙏
Deletedmom_33 Linaoykum_ LCW den almıyorum. Genelde.civilden veya e bebekte indirimli alıyorum. 2 ay giyeceği kıyafete veremem 200 TL tek parçaya.
Songena19 selambensid kendimi geçtim çocuklara alamıyoruz valla doğru düzgün mont almak istedim fiyatlari görünce dedim bu senede idare etsin artık seneye alırız belki
sarmaliklahana Tugce buldum canım baktım da ayakkabı fiyatları gayet uygun. Ürünler nasıl peki kalitesi falan. Birde burda 2 fiyat yazıyor o ne oluyor 😇 cok soru sordum ama merak ettim siteyi 🤭