RedFlower_ Kızlar yarına misafirim var Yarına kısır yanım başka ne yapsam ? Ağlayan kek Poğaça diyorum da çok mu basit ama oğlum asla asla izin vermez uğraştırıcı şeylere
Naturall RedFlower_ Hayır neden basit olsun poğaça salata tatlı hepsinden var yani bilmiyorum bana yapılsa yeterde artar bile
Saafie RedFlower_ Poğaça nie basit olsun ki hatta ben hamuru geceden yapıp dolaba koyuyorum sabah pişiriyorum daha iyi oluyor bebelerimiz var Bizim ☺️
RedFlower_ Naturall gelenler herşeyi İnceler böyle ay bumu şu mu birde beğenmez beni kendini çok marifetli bulur hanım ama gelecez diyor illaki buyur gelin dedim misafir sonuçta
Masal001 RedFlower_ aman misafir ummudugunu değil bulduğunu yer çocuğun var senin anlayisla karsilasinlar bir zahmet
RedFlower_ Masal001 gelen kendini çok marifetli bilir begenmez böyle benim üç çocuğum var flaan gıcık tıp işte ama elden ne gelir ki misafir sonuçta 😊
Pol34 RedFlower_ çocuğunuz durmuyorsa en hızlı en pratik şeyler ideal bir şeyler yapıp koymanız bile yeterli bence. Kek poğaça kısır bi de patates salatası olsa daha ne olsun.
Busrazehra RedFlower_ neden basit olsun mis gibi poğaça. Kısır tatlı poğaça bide havuç kabakdan yoğurtlu bi salata yaparsan şahane olur. Varsa turşu olabilir
Turunckafam RedFlower_ yapabiliyorsan pogacani ıslak kekinide yap canım kısır varmış zaten . Yanina bir hamur daha istersen börek tarzı patatesli tuzlu kek yaz Googla çıkar tarif Ondanda yap misss bitti 🌿
RedFlower_ Turunckafam sabah 11 de gelecekler mis birde evde değilim bugün annemdeyim gelme başka gün desem olmas şimdi reddetti olurum of😊
Elika00 RedFlower_ yakancı mantı derler bugünden yapabilirsin alta patates püresi yap borcuma üstüne havuç rende pişiriyorsun üst üste koyuyosub üstüne sarımsaklı yoğurt. Dilim dilim kesiliyor hem görünüş güzel hem doyurucu oluyor. Akşamdan yapıp koyabilirsin rahat olur senin için. Kısır , yalancı mantı , poğaça hamurunu akşamdan yapsan sabah pişirsen , salata yaparsın bi de turşun varsa koy kavanoz sosların varsa koyabilirsin
Aselzumra23 RedFlower_ benimde eşimin arkadaşı gelmek istemişti reddemedim o zaman bebeğimde hiç durmuyordu kek ıslak kurabiye dereotlu poğaça ve buzlukta yaprak vardı onu pisirmistim
kahvesever93 RedFlower_ Poğaça yap evet 3-2-1 poğaça mesela. Mayalı filan ugrasma hic. Hazır yufkadan börek yap. Tiramisu yap hic kekle vs ugrasma sadece kremasını yaparsın kakao dök bitti gitti.