KubraResul Güzel annelerim kızım 37 günlük kilo alımı güzel maşallah ben 2 saatte bir emziriyordum ama emzirme aralarımı uzatmam gerektiği söylendi gündüz ve gece kaç saatte bir emzirmeliyim gece uykusunda alıp emizlemeli mi uyanmasını mı beklemeliyim 🌼
Busra986532 KubraResul Benim bebeğim 45 günlük geceleri maşallah güzel uyuyor 2 - 3- saatte bir uyanıyor ama nadiren 3 saati geçtiği oluyor.kilo alımı çok güzel kendi uyandırıyor beni öyle emziriyorum. Gündüzleride çok değişken bazen30 dk bazen 1 saat bazen 2 bazen 3… Doktorum ebem vs normal demişti. Uykusunu böldüğüm zamanlarda aşırı huysuz oluyor çok çığırıyor tekrar uykuya geçmesi uzun sürüyor. O yüzden bende kendinin uyanmasını bekliyorum emzirip hemen uykuya geçiyor çok şükür
Feyzus KubraResul benimde 31 günlük ama 1 haftadır alışkanlık yaptı 4 ve 5 saat akşam 8 den sonra uyanmıyor acıktığında uyanıyor 5 saat çok mu fazla endişe ediyorum
Eminecak KubraResul gündüz 2 saati gecmemeli bence daha küçük benim oglum 3 buçuk aylik ben gündüz evdeysem 2 disardaysam 3 saati gecirmiyorum. Geceleri de kendisi 3 saatte uyaniyor uyanmazsa 4 saat tolere ediyorum kalkmazsa sakince alıp emzirip beşiğine bırakıyorum uykusuna devam ediyor.
ElfAlparsln Feyzus 31 günlük bir bebek için 5 saat çok fazla mutlaka en fazlaa 2saat bir uyandırıp emzirmelisiniz şekeri düşebilir
ElfAlparsln KubraResul Bunu bir doktor söylemedi ise dikkate almamalısınız 2 saatte bir mutlaka uyandırıp emzirmelisiniz her saat bile emzirseniz olur yanii hemde sütünüz çok daha artar
tospikannesiiii KubraResul valla doğduğunda 3 saatte bir besle dedi doktorlarım hemşireler o şekilde yaptım hep sabah akşam çünkü sarılık olmaması şiçin sık sık beslenmesi lazım uyusa bile ver ağzına
KubraResul tospikannesiiii Gündüzleri çok değişsek oluyor 1 saatte oluyor 2 saatte oluyor geceleri 2 saatte bir alıp emziriyordum. Ama artık 2 saatte bir memeyi almıyor bende 3 saatte çıkardım sürekli saat kuruyorum ama saati uymuyor
tospikannesiiii KubraResul aynılarını bende yaptım. Acaba sütnüz mü yetmiyor ya da bebeğiniz mi çok az içiyor da değişiklik oluyor doktorunuza sordunuz mu