Devushka gozdem hayret bişeysiniz dr öyle dediyse dr u dinlesenize burdakileri ne dinleyeceksiniz fazlası belkide zarar vercek lütfen dr ne dediyse onu verin
asocialmom gozdem arayıp bi tekrar sorun bence çünkü az gibi geldi bana ama sormadan bi şey yapmayın buraya göre
Minahanzade gozdem bizim dr muz günde 4 defa 4 damla verebilirsiniz dedi. Ben tabiki 4 defa vermedim gazlı-kolik- saatlerden önce günde iki defa 4 damla verdim.
Myagz demirsoyy geçmemeli miyiz canım sana kim dedi çünkü ben 4*8damla veriyorum eczane öyle dedi diye
Pnr-talha Bizede doktor gunde 3 defa 5 damla dedi. Hatta bitkisel bi damla oldugu icin daha fazla versenizde sorun olmaz dedi eczacı. Ama ben gunde 2 defa veriyorum yeterli oluyor bize
ozlemky gozdem günde 4 defa 6 damla dedi doktor ama ben sabah öğle akşam 6 damla veriyorum. 3*6 oluyor
Mldclk gozdem bana doktorum günde 4 sefer 10 damla dedi öyle kullanıyorum siz tekrar doktorunuza sorun
Yesim34 gozdem herkez farklı farklı seyler soylemiş salık ocagındaki hemsiremizde bize günde 2 gerekirse 3 kere 7 şer damla olarak ver dedi oyle kullandım bi süre
[silindi] gozdem Günde 4 kez 15 damla kullandım ben 1 çok az 🤔Doktor ne düşündü acaba tekrar sorun isterseniz