Dilaranne Anneler platformla alakasız biliyorum ama. Lazere gidiyorum genital bölge acısına dayanamıyorum araştırdım ama emin olup almak istiyorum. Bilgisi olan kullanıp memnun kalan varsa öneri verir misiniz 🤗 anlayışınız için de teşekkür ederim 🫣
uyanancirkin Dilaranne jetex krem. İşlemden 3 saatönce tabaka halinde sürüp buzdolabı poşeti veya streçle kapat, süre dolunca yıka 😅
Melooo26 Dilaranne çok açık ve hassas bir tene sahibim lazere gidiyorum ve emla krem kullanıyorum yok böyle bir rahatlık evimden lazere gitmem 1-1.5 saat sürüyor evde kremi sürüp en son genital bölgeye işlemi yaptırıyorum inanılmaz bir rahatlık kesinlikle tavsiye ederim zaten içeriğini araştırın emla krem basit cerrahi müdahalelerde de kullanılan bir uyuşturucu krem 🌸
kuccukpremsesinannesi uyanancirkin ya ben şu buzdolabı poşeti ve streç olayını anlamadım. Bende jetex kullanıyorum ama sürüp öyle bırakıyorum. Onları kullanınca daha mı uzun etki ediyor acaba? Herkes öyle kullaniyor bu kremi 😂
kuccukpremsesinannesi Dilaranne jetex. son 2 aydır lazerde kullanıyorum. Hem fiyatı diğerlerine göre daha uygun hemde lazerden 1 saat önce sürüyorumhiç hissetmedim acıyı.