Salmanc Sağlık ocağının verdiği şişeyi kullandım bugüne kadar 3 buçuk aylık olduk ve o devit3ün içinde paraben olduğunu duydum. Başka d vitamini hangimarkaları kullanıyorsunuz doktorunuz mu önerdi kaç damlaşeklinde
Suleilkim Salmanc ben sağlık o ocagınınkini kullanmıyorum çünkü onun verdikleri artık piyasaya sürülmüyor diye biliyorum onlrda ellerinden çıkarıyorlar .ben pedim-D kullanıyorum sabah bir akşam bir damla tok karnına
Suleilkim Salmanc ben sağlık ocağındaki kullanmıyorum..onların verdiklerini eczaneler bile satmıyor artık ..onlarda ellerinden çıkarıp bize veriyo .Pedia-D kullanıyorum .sabah bir akşam bir damla. Tok karnına veriyorum
ikizannesii Bizim doktorumuz pedia d 50000 verdi hep onu kullandik bilmiyorum ama icinde paraben var mi gunde bir kez 3 damla seklinde kullaniyoruz
MuhammedAmine Salmanc wellcare 400 kullanıyorum sadece d vitamini ve zeytinyağı içeriyor 8 aydır kullanıyorum oğluma
Myagz Salmanc hayır canım zaten üç damla veriliyor. günde üç damla sadece zeytinyağı versek o miktar yine ishal yapmaz 😁
Gktug Sağlık ocağının verdiğini akrabamız kullanmıştı çok kötü çocukta gaz yapmış ve huysuzlasmıs öyle diyordu benim de doktorum pedia d verdi onu kullanıyoruz bir sorun olmadı
Huris2837 Bende Monovit kullanıyorum kızlar. Sağlık olacağı verdi. Bebeğim 2.5 aylık. Zaten gazlı bir bebek sürekli ıkınma halinde. Bu yüzden bu damlanın kabızlık veya gaz yapıp yapmadığını anlayamıyorum. Sizlerden kullanan var kı bu damladan 🙉
Masal_m Salmanc ocean kullanıyoruz canım 3 damla hergün içeriği temiz zeytinyağ var kabız vs gibi etkisi de olmuyor bi araştır istersen
Masal_m Salmanc kızım 5 aylık canım hala 3 damla veriyorum henüz doktoru bişey demedi arttırma yönünde