Esoca38 Meleklerinannesiii Tam net anlıyorum diyemem ama fotoğraf yüklerseniz yorum yapabiliriz genelde doğru çıkıyor :)
Meleklerinannesiii Esoca38 Videodan yakaladığım görüntüler ☺️🙏 Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
S_x_w Meleklerinannesiii ilk resimde çıkıntı paralel duruyor be kız bebeklerde paralel olur dr unuz bir yorum yapmadı mı? Baya net göstermiş çünkü
Esoca38 Meleklerinannesiii Erkeğe benziyor hayırla sağlıkla kucağınıza alın tahmin doğru çıkarsa muhakkak haber verin merak ettim 😂
Esoca38 BARANN24 ay bu çok minik ☺️ Tam net belli değil uzak kalmış ama yüz hatları sanki erkeği andırıyor gibi 🥰
BARANN24 Esoca38 biliyorum küçük ama keseye göre bazen tahminler yapıyorlar o yüzden. Sizin tahminler çıkıyor sanırım. valla erkek hissediyorum ama genelde kiz diyorlar cevremde hayırlı ve sağlıklı olsun.
Esoca38 BARANN24 Hayırlısı olsun annelerin hislerine ben çok güveniyorum. Bende hep erkek hissetmiştim oğlum oldu :)
Meleklerinannesiii Deletedmom_36 söyledi ama %80 85 dedi 3 hafta sonra tekrar bakacağız çok merak ediyorum 1 kızım var bide oğlum olursa rabbimden daha be isteyim ikiside sağlıklı , hayırlı evlat olsunlar yeter 🙏🙏