tugce_avci68 Konak için ne yaptınız zeytin yağı kullanıyorum Bi türlü tükenmiyor oğlum 4 aylık kabuk gibi oluyor kafası yara oluyor
Oldugugibibiri tugce_avci68 bir sürü şey denedim. Babe konak şampuanı ve chicco tarak ile atlattık çok şükür
Kvvvrrr857 tugce_avci68 ben de zeytinyağı kullndim geçmedi doktor badem yağı sur dedi. Badem yağını banyodan önce sürüp duşta köpüklü fırçaladk beş altı banyoda döküldü . Şu an çok az var bir iki banyoya biter diye düşünüyorum
BEYZANUR2020 tugce_avci68 4 aylıkken bizde de başladı ne yaptıysam geçmedi çocuğun tepesi resmen kel kaldı bugün biterdi yarın yine çıkardı meğerse alerjiymis devam ederse dikkate alın diye yazdım
SunnyG Zeytinyağı iyi gelmiyor demek ki. Başka bir şey deneyin. Mustela şampuan ve nemlendirici olabilir
Yagruz06 Vazelin ve bebek yağını sürün ikisini birlikte öyle duymuştum benim kızımın da öyle oldu zeytinyağı sürüyorum bir saat beklektikten sonra banyo yaptırıyorum kendisi yumuşayıp dökülüyor
tugce_avci68 BEYZANUR2020 valla bende 3 aylık kontrolüne götürdüğümde Doktor tekrarlar hemen geçmez dedi hemen geçmesini bekleme dedi normal dedi
kuzeyyildizi_ tugce_avci68 benimde öyleydi hatta çok kalinlasti bir keresinde zor temizledim bitti derken yeniden başladı doktor sampuandan olabilir dedi meğer alerjimis sampuanda tetikliyormus kompule şampuanı bıraktım yeşil sabun kullanıyorum ondan sonra olmadı bir kere beyaz sabun kullandım tekrar oldu yeşil sabun kullanıyorum devamlı ve olmuyor artık