Tuanaa07 benim kanamayla başladı doğumun
Gece 2. gibi hastaneye gittik 1 cm açılma dedi ama haftası küçük hastanemizde yoğun bakım yok başka hastaneye gidin dedi hastanede 1 saat uzaklıkta eve geldik eşyaları aldık atladık gittik 5 te hastanedeydik acil kadın doğum servisine gittim muayne etti ama ne etmek canım çok acıdı ve elini çıkardı kıpkırmızı 😞
6 gibi odaya geçtim gelen muayne giden muayne etti acilmam 6.7 cm oldu ora çok fazla hatırlamıyorum bayılmışım sanırım kan kaybı doğum anında halim kalmadı ebe bastırdı çıktı.
Zaten 6.7 kez elinle içimi temizlediler dikiş atıldı odaya geçtim 2.3 saatte bir eliyle temizlediler karnımı bastırıp çok can yakıcı doğumdan berbat 🥺 neden olduğunu biliyorum ve sormak aklıma gelmedi
Allah’tan dikişler de sıkıntı yok okadar muayneye açılma vs olmadı şükür
Kesin plesanta falan kaldı diye düşündüm 36 haftada doğdu sebebini hala bilmiyorum ama hep pıhtı çıktı
İlk ayağa kalkışımda yere bayıldım sürekli gözüm kararıyordu geldiler kan tahlili değerlerime baktılar falan bir yandan şeker ölçüyorlar zor du ama en güzel yanı çok hatırlamıyorum sadece o temizleme kısmı çok zordu 🥺🥺🥺🥺🥺