Migren için dr bı ılac yazmıstı 3 tane cıkıyordu ıcınde atak vurdugu anda kullan yoksa fayda etmez gıbısınden bır sey demıstı mısal bırden agrı vuruyor mıgrende o zaman hemen ıcmenız gerek eger o ılacsa ve uc gun ıcıyorsunuz. Her ay tekrarlıyrdu bır de sonradan ıgne vurulmadan gecmıyordu. Bu sefer de her ay ıgne vuruluyordum hemen de etkı etmıyordu yarım saatı buluyordu rahatlamam rn son ınst ettım gıtmedım 2-3 ay ılacsız kıvrandım resmen. Sımdı daha hafıf oluyor. Bır de sınırlensem uzuldem hemen saplanıyor anında agrıyla yasıyorum cok nadır parol ıcerım kızım emdıgı ıcın. Mıgren kas agrısı tarzı bır sey, kas gevsetıcı bırcok yontemden daha etkılı. Karanlık sessız ortamın da faydası var ama o da coxukla pek mumkun degıl. Epey olmus sız yazalı ama mıgrense yıne olacaktır malesef dolorex arveles tarzı ılacları bır deneyın ense boyun kısmına masaj da ıyı olur. Mentollu kas gevsetıcı krem cok az deneyebılırsınız boyun ense kısmına. Bır de apranax plus mı nedır turuncu bı ılac o cok etkılıydı ıgneyle aynı etkıde neredeyse ama yıne de eczacınıza bır sorun agır bır ılac dıye bılıyrm, majezik duo da olabılır gozumu acamadıgım bı sıra bı yakınımız vermıstı turuncu sarı tarzı bı rengı vardı