egevetugce Merhaba dün biogaia verdim 3 damla şeklinde dün vermeden önce kaka yaptı dünden beri hiç kaka yapmadı emiyor çiş yapıyor alttan sürekli gaz çıkartıyor bu normal mi önceden her emmede kakasını yapardı
Gegimasal egevetugce verdiğiniz zaman çok önemli sabah 11 de veriyorsaniz ertesi gunde 11 olması lazim duzen lazım etki etmesi için.ve 4 yada 5 damla yeterli fazla değil
Elvn94 egevetugce biogaia bagrsak duzenlyici bnde kullnyom ama bir doktr biogaia bazi bebeklere kabzlik yapablir demsti ama bn ynede brakmadm cunku en iyi gazi biogaia cikartyo
Prensinannesi23 egevetugce her gün aynı saatte 5 damla şeklinde kullanılıyor bir hafta 10 gün içinde düzene giriyor
hafsahamza iki cocugumda da kullandım sizinkinin aksine damlattıltan sonra yapardı rahatlardı hemen daha bir gün kullanmışsınız en geç bir haftaya etki gösterir diyolar ama bizde etki etti hemen birde ben 5 damla veriyodum
Glkn Benim bebeğimde başta çok güzel kakasını yapardı sonra nenoldu bilmiyorum biogaia mı yoksa mama değiştirdim o yüzden mi bilemiyorumm artık fitilsiz yapamaz oldu çok üzülüyorum
Kzy3 Bizimkide hergün yapardı kullandıktan sora 3-4 güne çıktı, 2. Şişeye geçtik 2 günde bir yapıyo artık, mutlaka aynı saatlerde vermeye dikkat edin bide fitile alıştırmayın