MSeyit_HMeva Anneler lütfen yardımcı olur musunuz. 3.5 yaşında oğlum var öksürük ve ateşine neler yapabilirim. 3 hafta önce antibiotik ve ilaç kullandık. Fakat hala geçmeyen öksürüğümüz mevcut. Doğal iyi gelen neler yapılabilinir? Şimdiden teşekkür ederim.
Poyrazinorhaninannesi33 MSeyit_HMeva benim de oğlum 3yadinda oksurukten uyuyamıyoruz artık.sarimsak kürü nasıl oluyor ben denemedim
Brcusrmn Poyrazinorhaninannesi33 sarımsak kürü için instagramda merihkafası diye bir sayfa var orada tarifi var, ben de yeni yaptım inşallah fayda sağlar 😔
MSeyit_HMeva Instagramda hastalanmayançocuklar diye sayfa var orayı takip edin isterseniz. 1 diş sarımsağı eziyorum üzerine bal ve 4 5 damla limon sıkıyoruz doğal antibiotik diyorlar. Ama bana daha fayda etmedi
MSeyit_HMeva Ben öksürük için bugün dut kurusunu suda kaynattım ve içine bal ekledim suyunu içirdim oğluma şu anda öksürüğümüz daha iyi. Bilginiz olsun
Poyrazinorhaninannesi33 MSeyit_HMeva yaa teşekkür ederim yarim bende alayım deneyim insallah bize de olur faydası
MSeyit_HMeva Ne demek. O kadar zor bi durum ki yavrularımızın hastalığı o yüzden okuyup araştırdığım herşeyi deniyorum. İnşAllah sizlerede faydası olur☺️