minikaninannesiii Merhaba oğlum 4.5 aylık bu görünen beyaz noktalar diş habercisi mi yoksa diş incisi denen şey midir ?
eceeekrc Benim oğlumda 1.5 aylıkkenden var 2. Aya girdikdaha netleşti elleri sürekli ağzında 2 gündür yalancı memeyi bile istemiyor ellerini sokuyor
eceeekrc minikaninannesiii bende merakla bekliyorum annem benim de 4 aylıkken iki dişimin olduğunu söylüyor bana benzediyse olabilir diye düşünüyorum
minikaninannesiii eceeekrc erken çıkarırsa hemen çürür diyorlar 🙈 sizde öyle bir şey oldu mu konudan bağımsız ama merak ettim 😊
Damlakallkan Diş olsa damak biraz kabarırdı aynı zamanda pek dişe benzemiyor kızım çıkarırken damakları kabarmıştı biraz kızarmıştı
Damlakallkan minikaninannesiii yok dişin çıkacağı damak kızarıyor kabarıyor elinizi değdirdiğinizde ser sert hissediyorsunuz ve erken çıkan diş erken çürü mü bilemem bu çok ucu açık bir mevzu fakat konudan tesadüf ben 4 aylıkken çıkarmışım dişlerim erken çıkmış ve şuan 22 yaşındayım daha 30 a var ama 3 dişim kırık dolgu çektirme baya uğraşıyorum şuan hamilelik sürecinde oldu bir kısmı kızım 10.5 aylık 8 dişi var umarım büyüdüğünde anasına çekmez
eceeekrc minikaninannesiii dişçi nedir bilmem 😝 gayet sağlıklılar maşallah daha dolgu bile yapılmadı o kadar diyim
ayselgundogar Bizde 4 ay 5 günlüğüz 2.dişimiz çıktı bizde de ilk beyazlık vardı diş incisi sandık sonra orası şişti kızardı huysuzlugu çok artmıştı ve uykularımız çok bozulmuştu yaklaşık 2 hafta sürdü ilk dişin patlaması bir hafta sonrada diğer dişimiz patladı