minikbabyy Kızlar 1 kilo kanat tavuğum var hep salça yoğurt ve baharatlarla birlikte marine edip fırına atıyorum. Değişik bişey arıyorum kfc tavuk tarifi gördüm onu deniyeyim diyorum ama başka güzel çıtır çıtır bi tarifi olan var mı
Deletedmom_21 minikbabyy ben yumurta sarisina bandırıyorum ustunede galeta ununa bulayip kizartiyorum evde yulaf varsa ona da bulayabilirsin dışı citir ici yumusacik oluyor
biruykusuzanne minikbabyy zeytinyağı sarımsak karabiber pul biber tuz ve kekik ten sos yapıp tavukları bandırıp ve elma dilim patatesleri de fırına veriyorum
MinnakvLiva minikbabyy geçen sene ramazanda iftara misafirlerim için ranch sos ve yoğurdu karıştırdım, baget kullandım yanınada patates koydum tavukların, patates içinde aynı sosu kullandım, bayıldılar aşırı lezzetli olmuştu
Pikapikapikacuuu minikbabyy şuan fırında salçalı yoğurtku tavuk kanatlarım pişiyor 😅 ben de hep aynı yapıyorum
papatyahanim0905 Bugün bizimde menüde kanat var 😂 hep aynı klasik baharat, salça, süt yada yoğurt ile marine ediyorum. Bende burda bekleyeyim bana da fikir olsun
minikbabyy papatyahanim0905 evet ya aslında çok seviyoruz bide içine hemen yarım çay kaşığı barbekü sos koyuyorum mangal gibi oluyor ama gına geldi😂😂
minikbabyy Pikapikapikacuuu evet ya bende gına geldi başka şeyler arıyorum kfc tarzı yapıcam ama kızartmakta çok zor geliyo😂
Pikapikapikacuuu minikbabyy fırında da yapılıyor da bende bir cesaret edemedim kuru olur belki diye. Bir ara denemek lazım aslında
minikbabyy Pikapikapikacuuu valla çok güzel oldu tavsiye ederim tabi fırında yapmaya göre uğraştırıcı kızartma yağlarını temizle falan ama çoook güzel 🤤