Hira Lolita yeme canim senin gibi benimde canim cekti yedim o gece gazdan hastanelik olduk sakatat cok gaz yaparmis bebeklerde doktor oyle soylemisti
Defneninannesi Lolita Yaa benim de canım çok istiyor ve neyseki İstanbul’da yasıyorum burda güzel kokoreç yapabilen yok. Biz manisalılar İzmir kokoreç yiyoruz :)) manayla yiyemiyorum canım birde midye istiyor ama onu da yemiyorum ne olur ne olmaz 🙅♀️
sevcan hıc yemedım ama baharatlı bısey bıldıgm kadaryla baya yanı baharat rahatsız eder bebeği acı anlamnda.
Dimplesbaby Daha dün gece yemeye gittik yedim hiçte bişey olmadı hatta yanında biber turşusundan yedim
birannebirbebek1 Amannnn ye gitsin can boğazdan gelir birşeyde olmaz sonucta en fazla bir yarım yiceksin 🙆🏻♀️🤗
Lolita Kızlar nefsime hakim oldum yemedim.Artik 6 aya kadar sabredeceğim sonra istediğim ne varsa gözünün yaşına bakmadan götüreceğim gitsin.Zaten gazlı yavrum iyice kivranmasin internette baharatli seyler haz yapiuormus yaziyor birde sutun tadini degistirdigi icin meme reddine yol aciyormus.Valka ne yiyeceğini şaşırdım yok o gaz yapar yok bu meme bıraktırır offf çok zor işimiz vallahi ama kuzucuklarimiz için herşeye değer dimi 😊