prensesannesiiiiiiiiii Et suyunu lcirmek istiyorum az bişey kızıma ama tiksinir biliyorum 10 ay 25 günlük bu arada kızım . Çorba ya da yemek neler yapabiliriz bebislere 💚
Noname21 prensesannesiiiiiiiiii ilk yaptığım gün suyuna ekmek doğrarken tuz atar ısırırım çok da güzel tadı . Ama tuzsuz içilmez
eylul19 prensesannesiiiiiiiiii pılavına ,sebze yemeklerıne koyabılırsınız.eger hemen kullanmıcaksanız bıtmıcek gıbıyse de buz kalıplarına koyun her yemegıne cıkartıp kup kup atın
meg2022 prensesannesiiiiiiiiii karton bardaklarla buzluğa atın çorbalarına katın. Ben kemik suyunu bu şekilde attım buzluğa her çorbasına kullanıyorum. Et de aynı şekilde olur galiba
Eminos prensesannesiiiiiiiiii karton bardaklara koyup ara ara yeneklerde kullanabilirsiniz sehriye corbasi pirinc pilavi herseye tuketebilirsiniz asiri da kullanmayin cunku kemik yapisini hizli sertlestirip boy uzamasini yavaslatabilirmis
3310umbozuk Pilavına sebze yemeğine makarna suyuna konulur fazlaysa buzluktan muhafaza edin parça parça çıkarın
Zlm prensesannesiiiiiiiiii et suyuna sebzeler koyup içinde haşlayıp bledirdan geçirebilirsiniz. Demleme makarna yada pilav yapabilirsiniz