Poyrazannesi12_ Eşimin doğum günü hediye olarak sizce ne alabilirim veya ne yapabilirim fikrinizi almak istyrm çok kararszm
BuseBlt Poyrazannesi12_ benim eşim kulaklık istiyordu kulaklık almıştım. Pasta aldım yanına birkaç çeşit yaptım ikimiz ve bebeğim vardı zaten o şekilde pasta kestik
Y-A-Annesi Poyrazannesi12_ benimkinin de bu cumartesi ne yapcam onu bile bilmiyorum hava buz çocukla da çıkamam.
Poyrazannesi12_ BuseBlt bizde eşimle oğlumla beraber olucaz pasta yptrcam özel olarak eşimin suan telefona ihtiyacı var ama alabilir miyim bilmiyorum butcem yeterli olur mu supheliyim
MinnakvLiva Farklı bi hediye önerim Drone 😂 buradan arkadaşımın tavsiyesiyle aldım eşime parka gidip oynadılar hep kızımla 😂
Kuzeymommms MinnakvLiva bende helikopter almıştım baya onu uçurmak için dışarı çıkıyorduk şimdi oğlumuz var büyüsün mutlaka onunla birlikte gider ☺️
Poyrazannesi12_ Y-A-Annesi hmm anladım sizde cocuklarnzla Bi plan yapın hep beraber kutlayın o zaman daha güzel olur hediye ne alacaksnz bsy düşündünüz mü
Y-A-Annesi Poyrazannesi12_ her haltı aldık ya bir şey de kalmadı ki en son babalar gününde çocukla fotoğraflarını çerçeveletip vermiştim onu da ciceksepetinden ayarlattim uygulamadan. Böyle bir şey yapabilirsiniz yapmadiysaniz
DenizSayerr Poyrazannesi12_ benim eşiminde yaklaşıyor kullanabileceği bir şey alıcam genelde öyle yapıyorum tek çeşitle bir şeyler almayı sevmiyorum kazak tişort mont parfüm şimdide ayakkabı ve beğendiği bir gömlek vardı onu almayı düşünüyorum
Poyrazannesi12_ DenizSayerr güzel fikirmiş çokça mantıklı bsy yapiyorsunz bende onun ihtiyacı olduğu bsyi almak istyrm kullanacağı bsy olsun istyrm
Esra_Deva Poyrazannesi12_ benim de eşimin kasım da. Fikir olsun size de. Kızımla eşimin bir fotoğrafını çizgisel olarak tasarlatıp anahtarlık yaptıracağım. Çizim örneğini bekliyorum şu an. Babalar gününde de kızım saçlarından yapılmış isminin baş harfini bileklik yaptırmıştım.
Semaen Poyrazannesi12_ begendigi mevsimlik mont vardı pahalıydı denedi begendi ama bu kadar para vermem dedi 😀 bende biriktirdimo montu aldım varmı aklınızda begenipte almadıgı birsey
Poyrazannesi12_ Semaen evet geçen gün bizde alışverişe gttik Bi mont çok beğendi ama pahalı olduğu için almadi siz alın ben başka zaman alırım demsti alabilirim onu bunu söylemenz çok iyi oldu
bbosphorussss Benim eşimin balik tutma meraki var ona olta takimi almayi dusunuyorum mesela ilgisi varsa size de öneririem Poyrazannesi12_