Osman_Aras Şuan 3 aylık olacaz 2 aylık iken sütüm azaldı ve gogusum yumusadi şuan sütümde artış var ama hayla yumuşak yaşayan var mı acaba ne yapmam lazım ?
Sibel12345 Osman_Aras göğüslerin terbiye oluyor canım eskisi gibi şişmez azalmadı da sütün sadece bebeğim çektikçe gelicek
doganursezmag Osman_Aras artık belli bir aydan sonra göğüsler ilk günkü gibi şiş durmuyor herkesinki illa yumuşuyor ama süt azalmıyor merak etme
Osman_Aras mlkcbn ya bende sütüm az diye oluyor sandım çünkü önce kesildi peki süt artması için özellikle tukettiginuz bir şey var mı?
mlkcbn Osman_Aras ben 2 buçuk su bardağı suyla 5 kaşık kuru dutu 10 dk kaynatıyorum günde 1 bardak içiyorum güzel süt yapıyor.ama en önemlisi bol su içmek hic birsey yapmasan bol bol su içsen bile sütün çok güzel olur inşallah:)
mlkcbn Osman_Aras ben 2 buçuk su bardağı suyla 5 kaşık kuru dutu 10 dk kaynatıyorum günde 1 bardak içiyorum güzel süt yapıyor.ama en önemlisi bol su içmek hic birsey yapmasan bol bol su içsen bile sütün çok güzel olur inşallah:)
doganursezmag Osman_Aras kuru incir kuru dut kuru üzüm kuru kayısı suyla kaynatıp blendrdan geçirip içiyoruz
ozlem_3458 Osman_Aras dogum yaptıgım günden beri her gün 1 kupa rezene çayı içiyorum,su tüketimine dikkat ediyorum düzenli olmasa da hurma ve incir yiyorum
Minikcivcivim Osman_Aras zamanla göğsün terbiye oluyor canım. Korkma hiç sen yemene içmene devam et güzel güzel 👍🏻
Minikcivcivim Osman_Aras hayır yok sadece düzenli ve sağlıklı beslenmeme dikkat ediyorum bol su içiyorum her fırsatta dinleniyorum ve ve en önemlisi stres yapmıyorum hiçbir şeye.