Mervelimduru +1 😃😃 kafamda yakinda siyah sac kalmayacak 😃😃 sakin esim bile cildiriyor gecen aksam kafayi yedi esimde 😃😃 hemen is bul calis yine duzene girsin bu cocuk diye bagirdi bana 😃😃 ben calisirken kaynanam Allah var cok guzel bakiyordu yemesi uykusu herseyi duzenliydi ben isten ciktim cocuk bende huy degistirdi ne gunduz uykusu uyutabiliyorum uyusa bile en fazla 40-45 dk dir nede yemek yedirebiliyorum. Hele ki gecen hafta resmen hasta olmak icin elinden gelen herseyi yapti kizim yapma etme dedikce inadina yapti. Hatta esime dedim bak 1 hafta bilemedin 10 gune hasta bu cocuk hastane yollari daştan daştan dedim. Vee sonuc 1 hafta sonra yani dun 38.5 atesi vardi direk hastaneye kostum. Cunku benim bebekligimde 7 kez havale oykum var atesten ben cok panik oluyorum ben 37.5 atesi gordugumde havale geciriyormusum agzimdan kopukler cikip morariyormusum. Dun annemdeyken annem kizimi uyuttu uyandiginda 38.5 atesi vardi . Yemek yediremiyorum ben hep abur cubur istiyor onlara mama diyor. Bazen kayinvalidemin isi varken annemler bakiyordu sagolsn benim babam hep abur cubura alistirmis guya iyilik yaptigini dusunuyot bin defa soyledim alma diye. Hatta en son ben calisirken kizim kaynanamdayken babam kaynanamlara gitmis ozleyip giderken elinde bi torba abur cuburla gelmis birde muz almis sGolsun 😃 o abur cuburlari kizima gostermeden esimle biz gumlettik guya iyilik yaptigini saniyot babam. O yuzdende kizim yemek yemek istemiyor sadcee abur cubur istiyor ona mama diye agliyor buseferdd komsular duycak sancakki biz kiza yemek verniyoruz beslemiyoruz oyle deli gibi agliyor mama diye bagiripta ama isin asli abur cubur yani vallahi kafayi yemeyr az kaldi. Dun doktora soyledim bole bole diye dr kesinlikle yasak birakin yemek yemesin acikinca yicek hic birsey olmaz korkmayin dedi babama soyledim tamam tamam bundan sonra yok almicam dedi sagol baba dedim