-eylull- Kızlar merhaba internetten satış yapmak istiyorum ama açıkcası çok kararsız ve bilgisizim bebek kıyafeti çanta kadın için tayt yada bra spor matarsı vs nerden bulurum ne yapabilirim bilgisi olanlar yazaraa çok mutlu olurum
Busraata Bende bekliyeyim burda,eşimle yeni ek bir işe başlamak istiyoruz araştırıyoruz trendyol üzerinden düşünüyoruz.
-eylull- Busraata mesela kıyafette beden konusu var kumaş dikiş beğenmeme iade vs olabilir birde bereden bulacağımı hiç bilmiyorum
-eylull- Areenn ben instagram dolap vs düşünüyorum önce küçükten bi ortamı işi görüp sonra öyle bişeye girebilirim komisyon presedür öğrenmek gerekiyor
Busraata -eylull- kiyafet ve çanta önceligimiz kadınlara yönelik,bizde araştırıyoruz canm öğrenince bilgilendiririm seni de
-eylull- Bebekten önce çok gözü karaydım şimdi öok kararsızım çok düşünüyorum ve kararsızlaşıyorum düşündükçe bişey yapmadıkça olduğum yerde kalıyorum
krmmom Ürünlerinizi bu siteden satabilirsiniz. Müşteri hizmetleri size her şeyi anlatır. https://ikas.com/tr
-eylull- krmmom aslında asıl sorun ürünleri nerden alabileceğimiz ve satılacak ürün konuaunda kararsızlık